Partners

Nedan hittar du länkar till några av våra leverantörer

Prodibs huvudleverantör. Här finner du de bästa nyckelmaskinerna, och de flesta nyckelämnena. Ett stort lager med reservdelar finns även, inte bara till Silcas nyckelmaskiner utan även övriga.

Också en stor leverantör till Prodib. Här hittar du förutom hänglås även lås till 2-hjulingar, både klassade och oklassade.

Leverantör av svensktillverkade hänglås från Eskilstuna. Hos oss hittar du ett stort sortiment av Anchor hänglås.

Vill du ha Key-Bak med kvalitet är det Key-Bak från USA du ska välja. Vi lagerför ett stort sortiment av produkter från Key-Bak, inte bara nyckel jojo, utan mycket mer.

Kvalitet från Australien! Nyckelbrickor i alla storlekar och färger lagerförs hos oss. Här finns också nyckeltillbehör som nyckelband, nyckelringar och ID-kortshållare.

När det gäller dyrkar och rensverktyg är det HPC som gäller. Prodib lagerför ett stort antal produkter från HPC, se i vår web shop!

Här hittar du borrar och låssmedsverktyg från England. Prodib lagerför ett stort sortiment av dessa produkter.

När det gäller nyckelskåp och boxar kan du hitta vad du behöver hos JOMA från Spanien.

Skandinavisk kvalitet av kättingar hittar du här. Prodib lagerför ett stort sortiment av diverse kättingar i olika klassningar och längder från BEMA.

Leverantör av AGA skåpslås, glasskivelås, låsbara handtag och fyr- eller trekantsnycklar.

Leverantören av keygarage och nyckelboxar hittar du hos oss.

Här hittar du kvalitets hänglås från Viro, Italien.

Huvab är ett Svenskt företag som tillverkar låssmedsverktyg. Här finner du borrmallar, låssmedstillbehör och omläggningsdon.